Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı; adam esenlığını koruyup yangın ve yaman gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Merdivenin yaygınliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni akıcı bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın Kapısı duman sızdırmaz özelliğe iye olması nedeniyle yangın simultane insanların esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu baplar dışarıya doğruca ve kolay açılabilen mimariya sahiptir.

şüphesiz bu kadar çok alternatif midein bir eder seviyesi tespit etmek güçlük. Cılız tutalım ve dundaki özelliklere ehil standart çelik yangın bapsı üzerine bahisşçalım:

Binaların dokumasına normal kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı güvenli bölgeler oluşturur. Dayanıklı dokuması ve sızdırmazlık özelliği ile çıdem yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yayılımını önler. Bu sayede maddi veya tinsel zayiatı minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını sağlamlar.

Yangın bapları yangın anında, binalarda bölümler arası yangın intikalini sınırlı bir ahit aralığında engellerken aynı anda insanların geçişine imkân sağlayıcı baplardır.

Her mevsim degaje buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Yangın Merdiveni Kapısı Kapısının önünde yahut arkasında herhangi bir eşya, mobilya veya gayrı bir köstek bulunmamalıdır. Hatta Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Kanatlar içinde normal yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı yürekin dayanak plakaları mevcuttur.

Yangın Bapsı seçer uyanıklık edilmesi müstelzim bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın peklik süresi ve klası belirlenmelidir.

yangın kapısı Montaj: Yangın kapısı, sadık şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, bilirkişi bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. acil mevki anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya rast birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları midein bu menteşelerin sağlamlıklı çdüzenışması ve bapyı geçmiş kapatması gerekir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüksek kalite, peklik, %100 projeye düzen ve birebir eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın vakaları birçok kuruluşda en pıtrak huzurlaşılan Yangın Merdiveni Kapısı ve ağırbaşlı tehlikelere yol açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün ömür ve çalışma alanlarında emniyetliğin katkısızlanması fakatçlanır.

Yangın Bapsı asıl amacı insanların mazarrat gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Report this wiki page